بانک اطلاعات املاک در شهر بهارستان

مشاور و کارشناس املاک در بهارستان (مرجع املاک بهارستان اصفهان)نخستین سامانه اینترنتی خرید و فروش املاک در بهارستان اصفهان

بانک اطلاعات املاک در شهر بهارستان

مشاور و کارشناس املاک در بهارستان (مرجع املاک بهارستان اصفهان)نخستین سامانه اینترنتی خرید و فروش املاک در بهارستان اصفهان

ما با مردم بر اساس «حق» و «عدالت» عمل نکردیم/حمایت جهانگیری از مسعود پزشکیان

حامیان مردمی #مسعود_پزشکیان:

رئیس جمهور #مسعود_پزشکیان:

#فوری 


 #ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در #تهران کجاست؟ 



 ستاد مرکزی : تهران _سعادت آباد _بلوار جوریکی _ ساختمان تشریفات _ طبقه ۹


 نشر حداکثری شما عزیزان، برای حضور حداکثری هموطنان فهیم 


وقتی #امید به جامعه تزریق میشود، همه خوشحالند، همه....


دکتر پزشکیان همون امیده که حداقل تا روز انتخابات به جامعه تزریق شده.....


امیدواریم با انتخاب #دکتر_پزشکیان عزیز #امید تبدیل بشه به #نشاط و #سرزندگی تمامی مردم ایران زمین...



اینا واقعا قدرت مردم را دست کم گرفتن، وای به روزی که #سیل بیاید، ولی نه از نوع آبکی ش، از نوع مردمی ش.


#ملت_فریب_نخواهند_خورد




 اعلام حمایت مجمع نیروهای خط امام از مسعود پزشکیان


 مجمع نیروهای خط امام در بیانیه‌ای از مسعود پزشکیان برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری حمایت کرد.


 «اعلام اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، جامعه را در مرحله قضاوت و تصمیم قرار داده است. تصمیمی که پیوندی عمیق با آینده دارد.»


 «کوشش برای تشکیل دولتی خردگرا و توسعه‌محور که بتواند از همۀ ظرفیت‌های علمی و اجرایی کشور بدون تنگ‌نظری‌های سیاسی و باندی بهره ببرد، برای اصلاح به صواب نزدیکتر است تا عدم شرکت در انتخابات.


 بر این اساس حمایت خود را از فرزند غیور ایران بزرگ، انسان مومن، دانشمند فرهیخته، مدیر توانمند، سیاستمدار با اخلاق و پاک دست جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان اعلام کرده و از آحاد مردم و اقشار مختلف خصوصاً جوانان عزیز درخواست می‌کند برای عبور از وضع فعلی به صحنه آمده و هرکس به سهم خود در راه پیشگیری از تداوم افراط گرایی و روندهای ناصحیح در اداره کشور برای بالا رفتن آراء دکتر پزشکیان کوشش کند.»




 جلسه فوق‌العاده جبهه اصلاحات برای حمایت از پزشکیان


 عضو مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران گفت: : درخواست تشکیل جلسه اضطراری مجمع عمومی جبهه اصلاحات برای بررسی سازوکار ستاد پزشکیان را دادم که احتمالا پس از جلسه هیات رئیسه برگزار می‌شود.


 شهاب‌الدین طباطبایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان و عضو جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، درخصوص سازوکار جبهه اصلاحات پس از اعلام نامزدهای احرازصلاحیت شده توسط شورای نگهبان، گفت: هم اکنون جلسه هیات رئیسه جبهه اصلاحات برای بررسی راه‌های حمایت از نامزد احراز شده درحال برگزاری است.


 وی افزود: درخواست تشکیل جلسه اضطراری مجمع عمومی جبهه اصلاحات برای بررسی سازوکار ستاد اقای پزشکیان را دادم که پس از جلسه هیات رئیسه برگزار می‌شود.




کرباسچی از پزشکیان حمایت کرد


 غلامحسین کرباسچی با انتشار یک ویدئو از مسعود پزشکیان حمایت کرد.




 واکنش خبرساز اسحاق جهانگیری به ردصلاحیتش /حمایت جهانگیری از مسعود پزشکیان


 اسحاق جهانگیری با انتشار یک توئیت به رد صلاحیتش از انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم واکنش نشان داد.


 اسحاق جهانگیری، کاندیدای جبهه اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم از جمله کاندیداهای ردصلاحیت شده است. او در توئیتی بعد از ردصلاحیتش نوشت؛


 قرار ما هیچ گاه از تلاش و امید برای ایران خسته نشویم.


 ضمن مطالبه انتشار دلایل ردصلاحیت خود، همچنان از هیچ تلاشی برای بهبود زندگی مردم و پیشرفت ایران عزیز دریغ نخواهم کرد. قرار من با شما پابرجاست.


 او این توئیت را با هشتگ #قرار_جدید و #برای_ایران منتشر کرد که به نظر می رسد حمایت از مسعود پزشکیان باشد که او نیز توئیتی با هشتگ #برای_ایران منتشر کرده است.




توئیت یک پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی، 

از موج‌آفرینی #پزشکیان در فضای مجازی و تبدیل شدن وی به پدیده انتخابات




 فعالیت پزشکیان در مجلس بر کسی پوشیده نیست و او تنها کسی است که می داند اقتصاد را چگونه پیش ببرد... 


 


 این فیلم ها شعارهای انتخاباتی نیست، چرا که مربوط به گذشته است و ما اکنون در گروه قرار می دهیم... اینها راهکارهایی است که او همیشه آن را در مجلس دنبال کرد و امروز فرصتی است که با رای ما به اجرا درآورد... 




پزشکیان، نامزد انتخابات ۱۴۰۳: ما با مردم بر اساس «حق» و «عدالت» عمل نکردیم


سهم هر استانی را باید درست داد، سهم بلوچستان، سهم کردستان، سهم خوزستان؛ یک جا 10 برابر می دهند، یک جا هیچ! خب این ظلم است(اصل۴۸ قانون اساسی)


اگر حق مردم را بدهیم، بستر را آماده کنیم، امکانات و رشد فراهم شود، آنها خودشان زندگی را تامین می کنند


نشست مسعود پزشکیان با اهالی رسانه امروز برگزار شد/ جماران




حمایت #جهانگیری از #پزشکیان


حمایت تام و تمام خود را از نامزد جبهه اصلاحات ایران و دوست عزیز و همکار سختکوشم جناب آقای دکتر مسعود ‎#پزشکیان که مظهر صداقت، صراحت، شجاعت، پاک زیستی و پاک دستی در حکمرانی است، اعلام می‌کنم.


#قرار_جدید

#برای_ایران


عباس عبدی: به احتمال فراوان دور اول پزشکیان پیروز است


اگر گمان رسمی این بوده که پزشکیان شانسی ندارد و فقط مشارکت را اضافه می‌کند؛ پیشنهاد می‌کنم فوری او را از بازی انتخاب خارج کنید تا خطای ۷۶ و ۹۲ تکرار نشود، چون به احتمال فراوان در دور اول تمام است. فرضم این است که با آگاهی کامل از نتایج چنین تصمیمی را گرفته و به تبعاتش ملتزم‌اند.



هر طرفدار جلیلی یک ستاد تبلیغاتی پزشکیان


مواضع ‎پزشکیان درباره فوت مهسا امینی، تحریم و توافق، آزادی‌های اجتماعی، طرح صیانت، پزشک خانواده و … را می‌کوبند در حالی که با انتشار مواضعش، ناخواسته برای او‌ پایگاه رای می‌سازند.

هر طرفدار جلیلی، یک ستاد تبلیغاتی پزشکیان




در نظرسنجی از مخاطبان «دنیای اقتصاد» پرسیدیم به نظر شما مهم‌ترین اولویت اقتصادی رئیس‌جمهور آینده چه باید باشد. 


‏٪۵۴ به رفع تحریم‌ و ۳۰٪ به مهار تورم رای دادند. 


‏اثر تحریم‌ها بر معیشت مردم آن را به اصلی‌ترین دغدغه جامعه بدل کرده است. هرچند برخی تلاش بر کمرنگ جلوه دادن آن کنند.صبا نوبری



فراخوان توییتری محمدجواد ظریف برای مشارکت در انتخابات و حمایت از مسعود پزشکیان با هشتگ #برای_ایران


#خبر_فوری


بیانیه حزب اعتدال و توسعه در حمایت از دکتر مسعود پزشکیان داوطلب چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران


در قسمت هایی از این بیانیه ذکر شده:


برای حل مشکلات اساسی جامعه ، نیاز به انتخاب فردی شایسته است که ویژگی های مطلوب برای احراز پُست بالاترین مقام اجرایی کشور را داشته و در فرصت چهار ساله، توان انجام اقدامات لازم و اصلاحات شایسته برای خروج کشور از معضلات داخلی و بحران های خارجی را داشته باشد. 

 

بر این اساس، طبق تصمیم نهایی شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، ضمن احترام به تمامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده، حمایت خود را از جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان که به سبب دیدگاهها و مشی اعتدالی، سلامت نفس ، ساده زیستی ، مردمی بودن و اعتقاد به بهره گیری از سلایق مختلف در اداره کشور، از مقبولیت بیشتری در میان مردم برخوردار می باشد اعلام می دارد . 

 

از همه بانوان،جوانان، فرهیختگان و کسانی که دغدغه آینده و سربلندی ایران را دارند دعوت میشود با مشارکت فعال در انتخابات از این شخصیت دانشمند و برجسته حمایت کنند...




#برای_ایران 

#دولت_مسعود

#طبیب_وطن 

مسعود پزشکیان” می‌تواند همه را غافلگیر کند

×

:: برای جس

مردی برای ایران


“مسعود پزشکیان” می‌تواند همه را غافلگیر کند


محمد قوچانی؛ رئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی ایران


شورای نگهبان همه را غافلگیر کرد:

اول: دولتمردانی که پنج تن از آنان آسیمه‌سر برای ادامه راه رئیس‌جمهور سابق روانه ستاد انتخابات کشور شدند تا ثابت کنند به قول بانوی اول آن دولت «کسی نمی‌تواند با شهید رقابت کند» و باید راه او ادامه یابد، در اقدامی بی‌سابقه برای تایید صلاحیت نامزد اصلی خود از اعضای هیات دولت امضا گرفتند و او را در معیت نزدیکان و بستگان به محل ثبت‌نام ریاست‌جمهوری دلالت کردند. ردصلاحیت یا عدم احراز صلاحیت آقایان محمدمهدی اسماعیلی، مهرداد بذرپاش، صولت مرتضوی و داوود منظور (که خود به پیشواز رفت و قبل از اعلام نظر شورای نگهبان انصراف داد) نشانه آن است که برای ادامه راه دولت سیزدهم الزاماً نیازی به دولتمردان آن نیست و فردی چون امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی(که مسئولیتی حاشیه‌ای در این دولت داشت) کفایت می‌کند، این پیام بیش از همه وزیران ارشاد و راه این دولت را هدف قرار داد که از نزدیکان رئیس‌جمهور سابق بودند.

دوم: اعتدال‌گرایانی که علی لاریجانی نماد آنان بود و با امید بسیار به جبران شورای نگهبان براساس دیدگاه‌های رهبری به تایید صلاحیت امید داشت و انتخابات زودهنگام 1403 را فرصتی برای اتمام و اصلاح انتخابات کم‌ رقابت 1400 می‌دانست. لاریجانی امید اول ائتلاف اعتدال- اصلاح و اصولگرایان معتدل و اصلاح‌طلبان میانه‌رو بود که دست‌کم برای مرحله دوم انتخابات برنامه‌ریزی جدی کرده بودند. شورای نگهبان البته سهمیه‌ای برای اصولگرایان هوادار علی لاریجانی در نظر گرفت و آن مصطفی پورمحمدی بود که او به سبب سوابق همکاری با سیدابراهیم رئیسی و صادق لاریجانی و حتی حسن روحانی می‌تواند هم مدعی ادامه جنبه‌هایی از دولت سیزدهم باشد و هم نسبتی با دولت اسبق بیابد. گرچه بعید است، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز بتواند حمایت اصولگرایان یا اصلاح‌طلب را جلب کند ضمن آنکه اعتدال‌گرایان هم انگیزه‌ای در حمایت از او ندارند.

سوم: اما اصلاح‌طلبان در وضعیتی قرار گرفته‌اند که خود در خلق آن نقش داشتند. آنان در جبهه اصلاحات همه تضاد خود را بر فرض تایید صلاحیت علی لاریجانی قرار دادند و سعی کردند با غیریت‌سازی از اعتدال‌گرایان و میانه‌روها، پیشاپیش هرگونه ائتلاف را رد کنند و حتی کم‌وبیش به تخریب لاریجانی بپردازند. آنها گرچه از اصلاح‌طلبان رادیکال عبور کردند اما با انتخاب گزینه‌هایی که مهم‌ترین معیار آن تمکین تشکیلاتی به جبهه اصلاحات بود رسماً به شورای نگهبان پیام دادند که «اجازه نمی‌دهیم برای ما نامزد انتخاب کنید». این پیام آشکار را رئیس جبهه اصلاحات در کنفرانس خبری بیان کرد که بلافاصله بعد از انتخاب آقایان آخوندی، پزشکیان و جهانگیری برگزار شد؛ ترکیبی متنوع از نامزدهای لیبرال، سوسیال و تکنوکرات که نشان می‌داد جبهه اصلاحات جز کلیات، گفتمانی ندارد اما شورای نگهبان دقیقاً در همین زمین بازی کرد و درحالی که مساله مشارکت به معیار نظام سیاسی در انتخابات تبدیل شده است جبهه اصلاحات را به تعجب وا داشت.

مسعود پزشکیان سیاستمداری پاکدست، پرتلاش و نطّاق است که هم وزیر دولت اصلاحات بود، هم وکیل مردم تبریز و هم بزرگ شده در دامان مادری کُرد و شاخص‌ترین نماینده اقلیت میانه‌رو در مجلس موجود. نایب‌رئیس مجلس دهم؛ مجلس معتدل مدافع دولت اعتدال و بسیار فعال‌تر از رئیس فراکسیون امید که واکنش سریع او به ماجرای دردناک مرگ مهسا امینی در سال 1401 در تلویزیون رسمی کشور در شبکه‌های اجتماعی بازتاب بسیار داشت. گرچه همین نطق به ردصلاحیت پزشکیان در انتخابات مجلس شد و اکنون در رأس فراکسیونی 80 نفره است که در ریاست محمدباقر قالیباف بر مجلس در برابر جبهه پایداری، نقش کلیدی داشت.

مسعود پزشکیان در جبهه اصلاحات از بدنه به رأس رسید و بدون سیاست‌بازی، صادقانه سخن گفت و با وجود حمایت احزاب چپ از نامزدهای لیبرال و تکنوکرات توانست به ‌عنوان نماینده جبهه در انتخابات بدل شود و حتی جایگاهی هم‌تراز با اسحاق‌ جهانگیری بیابد. این پیروزی اقلیت بر اکثریت و بدنه بر رأس بود بدون آنکه بزرگان اصلاحات برای او هزینه‌ای کنند. اینکه جبهه اصلاحات باید به عهد خود وفا کند و نه ‌تنها رئیس جبهه که رهبر اصلاحات باید به بیانیه‌ای که صادر کرده است، عمل کند و از نامزد تایید شده جبهه اصلاحات حمایت کند. نامزدی که در انتخابات مجلس دوازدهم با وجود تحریم جبهه اصلاحات با حمایت بدنه اصلاح‌طلبی (که بیانیه روزنه‌گشایی را منتشر کرد) به مجلس راه یافت. در واقع نقض عهد جبهه اصلاحات پایان هر نوع تعامل اصلاحات و حاکمیت خواهد بود و این طرحی است که طراح آن خود جبهه اصلاحات بود.


اما آنان که غافلگیر نشدند و شاید در غافلگیری ما هم نقش داشتند دو گروه از اصولگرایان بودند:

اول: اصولگرایان رادیکال که بهتر است آنان را بنیادگرایان بخوانیم. منتهی‌الیه راست که به چپ نزدیک شده‌اند و طیفی از عدالت‌خواهان همراه آنان هستند و نامزد اصلی آنان سعید جلیلی است و علیرضا زاکانی هم از این جریان است و همراه هم خواهند بود و جز به ‌نفع هم کنار نمی‌روند.

دوم: اصولگرایان تکنوکرات که بهتر است آنان را بناپارتیست‌های اسلامی نامگذاری کنیم که محمدباقر قالیباف نماد آنان است و 20 سال است از انتخابات 1384 و 1392 و 1396 تلاش می‌کنند رئیس‌جمهور شوند و دولت را در دست بگیرند.

نزاع در این انتخابات از همین نقطه شروع می‌شود؛ نبرد میان رادیکال‌ها و تکنوکرات‌های اصولگرا. قالیباف در مجلس در این نبرد نیازمند میانه‌رو‌هایی چون پزشکیان شد و بدون او نمی‌توانست رئیس مجلس شود. اما در هشتم تیر ماه 1403 خبری از این کمک نیست؛ چون قالیباف به آنچه مورد توافق بود، عمل نکرد و ظرف یک هفته نامزد دو مقام عالی‌رتبه برای ریاست دو قوه (مقننه و مجریه) شد و اکنون او باید پاسخگوی رقیبان درون‌جبهه‌ای خود در جبهه پایداری باشد که از سعید جلیلی و علیرضا زاکانی حمایت می‌کنند.

مسعود پزشکیان اینک مسئولیت سنگینی دارد که این «روزنه» گشوده را به «راه» تازه‌ای برای اصلاحات بدل کند. مهم‌ترین کاری که او باید بکند، گذار از تحلیل‌ها و حتی تهمت‌های قومیتی به راهبردهای ملی است. آذربایجان همواره از عهد صفویه تا عصر مشروطه و از انقلاب اسلامی تا جمهوری اسلامی بر «سر» ایران نشسته است.

در نهضت مشروطیت این تبریز (و گیلان) بود که با شکست استبداد صغیر بار دیگر مشروطیت را به ایران بازگرداند و در انقلاب اسلامی از همین دیار تبریز بود که رئیس دولت دفاع مقدس، مهندس میرحسین موسوی برآمد. حضور رهبران آذربایجانی برای جمهوری اسلامی در سطح مقام رهبری، رئیس‌جمهوری و نخست‌وزیر همواره به تحکیم وحدت ملی ایران منجر شده است و نظریه‌های نادرستی چون فدرالیسم در مکتب تبریز هرگز جایی ندارد. تبریز از دوره شاه‌اسماعیل صفوی اگر پایتخت نبود، پایتخت دوم ایران قلمداد می‌شود و آذربایجان جان ایران است. ولیعهدان ایران به صورت سنتی در تبریز بر تخت می‌نشستند و این شهر دروازه تجدد و توسعه بوده است.

اکنون که شورای نگهبان روزنه‌ای از آذربایجان برای ایران گشوده که اصلاح‌طلب است و میانه‌رو؛ پس چرا نباید این روزنه را به راه بدل کرد. تاریخ انتخابات ریاست‌جمهوری ایران از سال 1376 بدین‌سو (به‌جز انتخابات 1400) آکنده از رقابت‌هایی است که نتیجه آن با همه پیش‌بینی‌ها و پیش‌گویی‌ها در تضاد بود. اصولگرایان در سال 1384 می‌خواستند، محمدباقر قالیباف رئیس‌‌جمهور شود و محمود احمدی‌نژاد برکشیده شد؛ در سال 1392 هم محمدباقر قالیباف شانس اول تلقی می‌شد و حسن روحانی رئیس‌جمهور شد؛ در سال 1396 قرار بود سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور شود اما حتی با انصراف محمدباقر قالیباف باز هم او و نامزد اصلی اصولگرایان ناکام ماندند و باز هم حسن روحانی رئیس‌جمهور شد.

اینک به صراحت باید گفت، می‌توان شرافتمندانه با تکیه بر اصلاح‌طلبی شریف و مستقل از همه احزاب سیاسی برای چهارمین بار (پس از سه نامزدی ناکام در سال‌های 92،84 و 96) محمدباقر قالیباف را شکست داد و در چارچوب همین روزنه، راهی به سوی دموکراسی گشود.

شرط اول پیروزی، اتحاد اصلاحات چه جبهه اصلاحات و چه جنبش روزنه و راهگشایی و نیز همه احزاب و رجال اصلاح‌طلب به‌خصوص شخص سیدمحمد خاتمی و نیز سیدحسن خمینی، حسن روحانی، مهدی کروبی، میرحسین موسوی، محمدجواد ظریف و اسحاق جهانگیری و حتی علی لاریجانی است. اکنون همه مفاهیم از جنبش اصلاحات، جنبش سبز، گفتمان اعتدال و … باید در برابر این اتحاد «برای ایران» رنگ ببازد و همان‌طور که شورای نگهبان ما را غافلگیر کرده است ما هم شورای نگهبان را غافلگیر کنیم و با عبور از همه اختلافات با تنها نامزدی که شورای نگهبان او را پذیرفته است، نشان دهیم که می‌توانیم این بار هم از آذربایجان، ایران را از اصولگرایان پس بگیریم و با جمع پاکدستی میرحسین موسوی، نجابت سیدمحمد خاتمی، میانه‌روی حسن روحانی و به پا خواستن مهدی کروبی از بدنه جامعه ایران، پایتخت را از دست حاکمیت یکپارچه اصولگریان درآوریم. یکی از نمایندگان اصولگرا گفته است، مسعود پزشکیان ظرفیت تبدیل شدن به یک محمود احمدی‌نژاد دیگر از ناحیه اصلاح‌طلبان را دارد. این بی‌گمان وهن مسعود پزشکیان است اما اگر مقصود آن باشد که او می‌تواند رئیس‌جمهور ایران شود (بدون کمک حاکمان) این واقعیتی آشکار است که اصولگرایان و شورای نگهبان را غافلگیر می‌کند.


 

گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور مسعود پزشکیان ساعت ۲۲ شبکه خبر

پیام اقتصاد:
تاریخ مناظره‌هاى انتخاباتى مشخص شد

طبق جدول پخش تنظیم شده توسط صداوسیما، زمان مناظره‌ها به این ترتیب مشخص شده است:

۱. دوشنبه ۲۸ خرداد
۲. پنج‌شنبه ۳۱ خرداد
۳. جمعه ۱ تیر
۴. دوشنبه ۴ تیر
۵. سه‌شنبه ۵ تیر

طبق برنامه، ساعت مناظره‌ها از ۱۶:۰۰ تا ۲۱:۰۰ خواهد بود.

پیام اقتصاد


اگر «رای نمی دهید..»

 ‏هر کس در این انتخابات گزینه "رای نمیدم" را انتخاب میکند رسما اداره آینده کشور را دو دستی تقدیم طیف جبهه پایداری، جلیلی، علم الهدی و در یک کلام: جریان مسلط کرده است. خطاب به این طیف: از عوالم ذهنی خودتون بیایید بیرون و به واقعیت لخت، کثیف و پر از تناقض بیرون سلام کنید.

پیام اقتصاد



پزشکیان:در مناظره ها محکم می آیم نگران نباشید



 ‏پیشنهاد عباس عبدی به ⁧ #مسعود_پزشکیان ⁩: آقای پزشکیان خودتان باشید؛ نیازی به تغییر ندارید

‏اگر خودتان باشید، رأی مردم به سود صداقت خواهد بود، هیچ ‌کدام از نامزدهای دیگر از این نظر قادر به رقابت با شما نیستند.

‏الگوی خاتمی را در سال ۱۳۷۶ جدی بگیرید/وعده‌های نشدنی ندهید.



آغاز نخستین روز تبلیغاتی رادیوتلویزیونی



گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور مسعود پزشکیان ساعت ۲۲ شبکه خبر

پیام اقتصاد



آقای دکتر اگر #رئیس_جمهور بودید در مورد حجاب چکار می‌کردید؟!

پزشکیان : کسی که زندگیش نمیچرخه دین رو نمیتونه نگه داره .

پیام اقتصاد

رفتارهای غلطی که در ۴۰ سال کردیم همه رو از دین و اسلام دور کردیم


دکتر مسعود پزشکیان: 

۴ ساله می خواهیم مردم را باحجاب کنیم هر روز هم بدتر می شوند و دست از کارهای غلط هم بر نمی داریم


کسانی که توانایی اداره یک دکان را ندارند مدیر و عضو هیئت مدیره شرکت های بزرگ‌ دولتی شدند و نتیجه آن ضرر دهی شرکت ها شده و مدعی هم هستند همه چی گل و بلبل است



توییت مسعود پزشکیان در زمان درگذشت مهسا امینی 


اینکه در جمهوری اسلامی دختری را به خاطر حجاب بگیرند و بهد جنازه اش را تحویل خانواده اش دهند غیر قابل قبول است

جا دارد زمین دهان باز کند و آدمی از شرم در زمین فرو رود. خدا به ما و بچه های ما و آینده سرزمین مان رحم کند



معتقدم باید مشارکت کرد و به پزشکیان رای داد

عباس عبدی: 


امشب با حضور ۴ نفر از فعالان فکری و مدنی بیش از دو ساعت با آقای پزشکیان و رییس ستادشان آقای عبدالعلی‌زاده گفتگو کردیم. جلسه بسیار خوبی بود. هر چند زمان زیادی برای انتخابات باقی نمانده ولی در یادداشت سه‌شنبه توضیح می‌دهم که چرا معتقدم باید مشارکت کرد و به دکتر پزشکیان رای داد.